vissza a főoldalra *

olvasói kiemelésekkel

2006. február 10., 12:08

Nemzetek Európája: IGEN! Unió nemzetek helyett - NEM!!!

    Budapest, 2006. február 10., péntek (OS) - Nyílt levél az EURÓPA JÖVŐJE: EURÓPAI ALKOTMÁNNYAL VAGY NÉLKÜLE?konferencia résztvevőihez

    Európa népei az Unió megjelenésével fejlődésük útelágazásához érkeztek. Önmagunkhoz és egymáshoz való viszonyunknak újra gondolása a feladat.
    Sajnos látnunk kell, hogy globalista, liberális, kozmopolita erők próbálják Európa sorsát kizárólagosan meghatározni. Mi magyarok naponta tapasztaljuk a liberális, nemzetidegen erők túlsúlyát politikai és állami szinten. A magyar köztársasági elnök mára már nem tartja fontosnak a magyar nemzeti színek megjelenését újévi beszédénél. Ez is csak jel, mire számíthatnak Európa népei: kiszorítják a nemzeti színeket, jelképeket az emberek látóteréből.
    Politikai gúnyolódásnak tartjuk, hogy Budapest ad helyet az Európa jövője: Európa Alkotmánnyal vagy nélküle? című nemzetközi konferenciának. Hiszen éppen Magyarország az, ahol politikai és állami eszközökkel törekednek az ezeréves magyar alkotmányosság végső felszámolására. Tragikus módon ez az az ország, ahol az európai alkotmányos hagyományok legjavát felmutató magyar alkotmányt a világháborús német megszállás napjaitól máig, 62 éve elteltével sem ismerte el sem a megszálló kommunista, sem az a 1990-es rendszerváltást követő 16 év egyetlen úgymond szabadon megválasztott parlamentje sem!
    Az uniós alkotmányozási törekvésekkel az a baj, hogy egy olyan szuperállamot kíván létrehozni, mint az Amerikai Egyesült Államok, és nem az európai népek társadalmi és alkotmányos fejlődését, önálló társadalmi identitását veszi alapul. Ez ellen léptek fel a francia és belga választók, mindannyiunk megkönnyebbülésére.
    Az európai társadalmi hagyományok elleni nyílt támadásnak tekinthető az uniós alkotmány szóösszetételének erőltetése, odacsempészése a készülő birodalmi alapdokumentumra, hiszen az alkotmányosság felfogásunk szerint egy nép, egy nemzet évszázadok alatt kialakult gondolkodásmódját, közjogi kultúráját, államalkotó akaratát fejezi ki.
    Akik európai alkotmányról beszélnek, azoktól meg kell kérdezni, hogy nem a jó szándék, a boldogulási vágy kalózai-e ők? Tájékoztatták-e Európa népeit, hogy kontinensközi katonai, politikai és gazdasági küzdelmekre szánt új szuperállam alapításához kérik beleegyezésüket? Bevallották-e, hogy a jobb politikai kezelhetőség kedvéért mesterséges tudatot erőltetnek az emberekre, hogy az akaratnélküli tömeggel embertelen világot építsenek?
    Felhívjuk a konferencia résztvevői figyelmét, hogy tiszteljék az élet sokszínűségét, lássák be törekvésük képtelenségét, hogy a nemzetek közössége helyett a nemzetek utáni Európát erőltetik, ami kontinentális genocídium a XXI század küszöbén.
    Egy több mint ezer éves nép, és egy ezeréves államisággal bíró magyar nemzet tagjaiként fordulunk Önökhöz!

Budapest, 2006. február. 10.


Fáy Árpád
Alkotmányossági Műhely elnöke
www.alkotmany.ngo.hu
    
Takács András
Szabad Magyarországért Mozgalom elnöke
www.szmm.hu
    
    Kiadó: Szabad Magyarországért Mozgalom

http://ots.mti.hu/news.asp?view=2&newsid=38923

Vissza az oldal tetejére