vissza a főoldalra *  

From: Fáy Árpád [mailto:arpad.fay@gmail.com]  - Sent: Friday, August 30, 2013 6:02 PM - To: 'Szijarto Istvan' - Subject: RE: A Százak Tanácsa

Sőt István!

Én Kisida Eleket kerestem, ő pedig magától értetődően gondolt rátok, és megkért, hogy felejtsem el, ami történt – mert nem haveri kör a Százak, hanem valami más.

Tartós fenekedésed talán nem lep meg, de tapasztalni elképesztő.

Körülbelül ezért is léptem ki a társaságból, amelynek újra összeállásáért elég sokat tettem, és amelyből való kimaradásomért elég sokat tettél.

Reméljük nem tudod mit teszel.

Meglep, hogy száz ember nevében tudsz ilyen reflexből nyilatkozni. Jó védőoltás legalább újabb 5 évre.

Kevés az energiám, nem akarok veled grundozni.

Azt viszont elvárom, hogy a tagság tudja, hogy az alkotmányos létünkről való felvetéseimet úgy gondolod, házon kívül kell tartanod.

A többi utalásodat pedig mondd el nekik, én sem mindegyiket értem.

 

(továbbá fiatal koromban korpás volt a hajam, sőt a legelején nem voltam szobatiszta, meg talán a végén sem leszek egészen az)

És köszönöm Kisida Eleknek hogy egy villanásra más légkört teremtett.

 


From: Szijarto Istvan [mailto:iszijarto@freemail.hu]
Sent: Friday, August 30, 2013 5:31 PM
To: arpad.fay@gmail.com
Subject: A Százak Tanácsa

 

Kedves Árpád többszörösen és sértő módon hagytad ott a Százakat. Körlevélben közölve is ezt velünk - dr.Kisida Elek ezt nem olvasta, én meg nem sokszorosítottam, -  ezért mondta megkeresésedre hogy gyere oda. (már nem fogja mondja ezután)

TEHÁT NE GYERE ODA ! Jól megvoltál a Százak nélkül és mi is . Gondolataidat oszd meg azokkal, akikkel az utóbbi 5 évben és felejtsd el, hogy újrakezdhetünk bármilyen közös munkát, gondolkodást. - Hiszem változatlanul, hogy jót akarsz, Te meg hidd el hogy így lesz a legjobb. 

 

köszönt Szijártó István 

 

KÉREK EGY VISSZAJELZÉST HA EZT OLVASTAD, HOGY TUDJAM: VÁLASZT KAPTÁL.


 Vissza az oldal tetejére