vissza a főoldalra * 

From: Fáy Árpád [mailto:arpad.fay@gmail.com]
Sent: Thursday, February 10, 2011 9:31 PM
To: 'laszlo.surjan@europarl.europa.eu'
Cc: 'gabor.papai@europarl.europa.eu'; 'ilona.mikoczy@europarl.europa.eu'; 'marija.korom@europarl.europa.eu'
Subject: NYILVÁN tévedés, kérem cáfolja meg

Kérem tegyen helyesbítő nyilatkozatot!

--- Itt az alkalom!!! ---

Az új kormány sem védi a magzatot - "nehogy felesleges vita legyen belőle"

Az új alkotmány nem változtatja meg a jelenleg érvényes magzatvédelmi szabályokat - hangsúlyozta Surján László "kereszténydemokrata" EP-képviselő a Fidesz-KDNP-frakciószövetség csütörtöki, siófoki ülésének szünetében tartott sajtótájékoztatón. Mint hozzátette, ennek rögzítésével elejét akarják venni annak, hogy a témával kapcsolatban - "esetleges téves feltételezések miatt" - "felesleges vita induljon".

Kérem tegyen nyilatkozatot, helyesbítse a nyilvánvalóan téves sajtóértesülést, hogy Ön, aki szinte minden nap bizonyára őszintének szánt „Barátsággal köszönt” boldog-boldogtalant internetes leveleiben, a háttérben a magzatokról szóló vitát feleslegesnek nevezte volna.

Ami ugye változatlanul igen barátságtalan emberre vallana, jegyzem meg – ha keresztény ember volna az ilyen egyáltalán – engem mindenesetre igen régen sért az Ön éretlen felelőtlenkedése az emberi élettel szemben.

Az Ön észhez térésében reménykedve (mert az esze meg a lelke végül is előbb-utóbb mindenkinek megjöhet – HÁT NEM?).

Meg aztán erre a nagyreményű „alkotmányozásnak elnevezett” alaptörvény fogalmazásra is milyen fényt vetne, ha kiderülne, hogy ennyire gondolják komolyan, mint a megfogant élet méltóságát, élethez való jogát.

Fáy Árpád


Belföld

Surján: nem változnak a magzatvédelmi szabályok

2011. február 10. 13:44

Az új alkotmány nem változtatja meg a jelenleg érvényes magzatvédelmi szabályokat - hangsúlyozta Surján László kereszténydemokrata EP-képviselő a Fidesz-KDNP-frakciószövetség siófoki ülésének szünetében tartott sajtótájékoztatón. Mint hozzátette, ennek rögzítésével elejét akarják venni annak, hogy a témával kapcsolatban - esetleges téves feltételezések miatt - felesleges vita induljon.

Kattintson a hirdetésre!Szájer József fideszes európai parlamenti képviselő az új alkotmányt érintő alapelveiket ismertetve elmondta: a Fidesz-KDNP nem tervezi az államszervezet jelentős átalakítását, méltó preambulumot szeretnének az alaptörvény elejére, korlátokat építenének be a szövegbe az eladósodással szemben, szabályoznák a közpénzügyeket az átláthatóság jegyében; beépíteni javasolják az alkotmányba a természeti és kulturális környezet védelmét, valamint az Európai Alapjogi Chartát.

 


 Vissza az oldal tetejére