Vissza a főoldalra * 

Alapkérdések egy levélre válaszolva

Kedves Gyula!

A vékonyabb courier betűkkel közbeszúrt szöveg támaszkodik a te leveled kérdéseire. Remélem, hogy ez a második változat nem érkezett túl későn és még át tudod tekinteni – FÁ.

Kedves Árpád!

Egy tervezett politikai demonstráció előtt szeretném véleményedet megismerni.

Január 10-én a "Konföderáció" nyilvános ülést tart. Erre meghívtak olyan személyeket, akik az ő minősítésük szerint közéleti tekintélyt élvező hazafiak.

Az elképzelés az, hogy megfelelő feltételek mellett ez a gyűlés [vagy valamelyik folytatása] Alkotmányozó Nemzetgyűlésnek minősíti önmagát és az alkotmányos jogfolytonosság talaján deklarálja az érvényesnek tekintett Magyar Alkotmányt.

Ha erről az egészről tudsz - amit feltételezek - fölösleges, hogy e tájékoztatót tovább részletezzem.

A tervet állítólag [?] több szervezet részvételi szinten támogatja: a Fennmaradás, a Mafom., az SZMM, stb.

Egyes neves személyiségek viszont elhatárolódnak. Ezeket nem akarom listázni... Hasonló elképzelésen dolgoznak a "Szentkoronások" is [Eöry].

Fentiek alapján nagyon érdekelne személyes véleményed az alábbi kérdésekben.

Szeretném, ha ismereteid tárházát kissé megnyitnád a helyzet előmozdítása érdekében. Levelemet CC-ben megküldöm azoknak, akiket gondolatom szerint hozzám hasonlóan érdekel a téma.

Megtisztelő válaszodat várva üdv.:

Gyula.

A fenti gondolatmenetet természetesen tovább lehet finomítani, árnyalni. Ez a kezdeményezés ösztönözheti az elméleti áttekintést, és fordítva, célirányosabbá teheti a tevékenységet az elméleti tisztázottság, legalább tájékozódási törekvés.

Üdvözlettel

Fáy Árpád

Vissza az oldal tetejére